Foreningsdyst

Foreningsdyst, take 2 – nu med Signe

Signe er altid en fornøjelse at race med – der er garanti for grin, billeder og masser af snacks, så da Signe spurgte om jeg ville løbe anden installment af foreningsdysten med hende var jeg straks klar.

NOSK var vært, så der var garanti for sprøde postplaceringer og rigelig distance til den tid, vi havde – og for pølser og kage i mål, for Carsten Skovbjerg og hans søde kone havde sørget for rigelig forplejning.

1. loop var MTB-O, hvor første forhindring var at huske at tegne alle poster på kortet – vores masterkort manglede en post, så vi måtte lige runde et af de andre masterkort for at få dem alle sammen med. Fordelingen endte med at blive at jeg havde kortet, men Signe orienterede – det var totalt hjemmebane, så Signe kastede 2 blik på kortet ved hver post, og så zen-navigerede hun ellers til næste post. Vi var lidt overraskede over ikke at se flere hold derude – vi var alle sammen sendt afsted på MTB-O, og posterne var i tvungen rækkefølge. Vi fulgtes lidt med et hold, og så skyggen af Jytte og Hanne ind i mellem – men mest racede vi bare det bedste vi havde lært selv.

Tilbage i mål fik Signe tegnet poster ind til o-løb, og så løb vi afsted på løbesløjfen på lidt stive ben efter næsten 20km MTB-O. Signe havde kortet, og efter et lille bom lige til start – vi kom ikke den korteste vej ud af stjernecentrum – gik det superfint. Vi lå og battlede lidt med et mix-hold – de løb lidt hurtigere, men Signe var lidt skarpere på orienteringen, så det var først ved reb-aktiviteten at de fik skabt et hul. Efter rebet skulle vi lige have post 4, og så kunne vi også godt nå post 5, og så var post 6 jo næsten på vej hjem – og så skulle der ellers løbes igennem for at nå målgang 20.15. Vi nåede det også lige præcist, men den sidste bakke gjorde ret ondt.

Placering blev en sjetteplads, som det første af dameholdene, hvilket vi kun kan være tilfredse med.

Tak til Signe for supergodt selskab – du er savnet på sporene – og tak til NOSK for en superfed træning og til Søren for superfede billeder.

/Karen
Tilbage
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11