Velkommen til WATeam

Hvis du er vild med eventyr, udendørs leg, fysiske udfordringer og har lyst til at udfordre dig selv, er du kommet til det rigtige sted. WATeam er en forening for kvinder, der ønsker at blive introduceret til – og måske dyrke – adventurerace på alle niveauer.

Vores mål
WATeam har fokus på kvinder i adventure-sporten. Målet er, at introducere adventure-sporten til kvinder på en tryg og sjov måde, og at være en forening, der har plads til både dem, der vil lege med på vores træningstilbud, dem, der vil køre races en gang i mellem, og for dem, der er bidt af en gal adventureracer og vil køre benhård konkurrence.

WATeam tilbyder
Som medlem af WATeam får kvindelige adventure-interesserede mulighed for at blive introduceret til sporten samt blive en del af et netværk af ligesindede.

Gennem ugentlige træningstilbud introducerer- og øver vi os i de forskellige del-elementer af adventure-sporten såsom trailløb, orienteringsløb, MTB og MTB-orientering, kano-teknik, inliners, klatring m.v. Derudover lægger vi også vægt på, at vores medlemmer kan blive introduceret til, hvordan man griber en race-situation an. Det kan ske gennem foredrag om udstyr, ernæring, cykelrepration mv. og gennem praksis i form af små mini-races. I foreningen tilbyder vi også forskellige rabatordninger.

Har man lyst til at deltage i adventureraces, giver WAT-netværket god mulighed for at finde løbs-fæller og vores erfarne løbere udveksler gerne erfaringer med nye løbere.

Er du blevet nysgerrig?
Tøv ikke med at kontakte os hvis du er interesseret, hvad enten du aldrig har siddet på en moutainbike før, eller har dyrket adventureracing siden du kunne gå.

De bedste hilsner
Womens Adventure Team